MENIU

Real Madrid l-a luat pe Albiol de la Valencia

Foto: www.oleole.com

Deşi în ultima vreme a "alergat" după David Villa, Real Madrid l-a achiziţionat de la Valencia pe Raul Albiol. Fundaşul de 23 de ani va ajunge pe Santiago Bernabeu contra sumei de aproximativ 15 milioane de euro, una de patru ori mai mică decât cea plătită pentru Kaka, de la AC Milan, şi de şase ori mai mică faţă de cele 93 de milioane puse pe masă pentru Cristiano Ronaldo, de la Mancheser United.

Clubul Real Madrid a anunţat pe site-ul său oficial că transferul va fi definitivat săptămâna viitoare, după ce jucătorul va efectua vizita medicală şi va semna actele.

Albiol este al treilea jucător achiziţionat de Real Madrid în noua "eră" Florentino Perez, după starurile Kaka şi Cristianp Ronaldo.

Madrilenii nu au mai cumpărat un jucător spaniol din 2005, când acelaşi Florentino Perez l-a adus pe Bernabeu pe Sergio Ramos, de la FC Sevilla.

După ce Real s-a mulţumit să-l transfere de la Valencia pe Raul Albiol, râvnitul atacant David Villa pare acum mai aproape rivala madrilenilor, campioana FC Barcelona. Potrivit ediţiei online a cotidianului Marca, gruparea catalană oferă pentru internaţionalul spaniol 43 de milioane de euro. Propunerea a fost deja înaintată înainte ca Valencia să-l declare netransferabil pe Villa, însă conducătorii Barcei speră ca suma să le dea de gândit celor de la Valencia.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Valencia transfer David Villa Raul Albiol