MENIU

Răzvan Lucescu voia o victorie mai clară în meciul cu FC Argeş

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, duminică, după partida cu FC Argeş, scor 1-0, că victoria putea fi mult mai clară dacă jucătorii săi nu ratau atât de multe ocazii.

"Am făcut un joc foarte bun şi am avut nenumărate ocazii de gol, mai ales în prima repriză, apoi imediat după gol. Poate că în ultimele 20 de minute am făcut un pas mult prea în spate şi am dat posibibilitatea Argeşului să spere la egalare, dar asta s-a întâmplat şi de teama de a nu pierde cele trei puncte", a declarat Răzvan Lucescu, care a adăugat că Mihai Roman nu va fi amendat pentru cartonaşul roşu primit pe finalul partidei, deoarece "nu există pedeapsă mai mare decât aceea că stă în jocul următor".

De cealaltă parte, tehnicianul piteştenilor Ionuţ Badea a afirmat că se aştepta la un joc dificil, şi a pus eşecul pe seama lipsei de concentrare a jucătorilor săi. "Plătim tribut lipsei de concentrare şi de maturitate a unor jucători. Avem în continuare probleme de ordin ofensiv. Faptul că atacanţii şi-au creat puţine ocazii este o problemă pentru noi. Am avut la dispoziţie foarte puţine spaţii pentru ca atacanţii să-şi pună în evidenţă calităţile", a precizat Badea.