MENIU

Răzvan Lucescu: Nu sunt mulţumit de acest egal, dar nu am ce să le reproşez jucătorilor

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, după jocul cu Oţelul Galaţi, că fotbaliştii săi au făcut un meci bun şi nu le poate imputa nimic, chiar dacă este nemulţumit de rezultatul de egalitate.

"A fost un an greu pentru noi, ne-am propus mult şi poate nu am fost pregătiţi. Nu ar trebui să judec, dar în acest moment şansele de o ocupa un loc de cupă europeană sunt minine, dar nu imposibile. A fost un meci după care nu rămân decât dezamăgiri şi frustrări. Nu prea am ce să le reproşez jucătorilor, pentru că au făcut un meci destul de bun. Poate doar că nu au marcat. Avem însă fotbalişti care joacă bine, dar câteodată nu reuşesc să profite şi să închidă meciul. Ei au profitat de o greşeală, ne-au prins pe contraatac şi au reuşit să marcheze. Acum ne mai rămân două meciuri grele şi sper să ieşim cu fruntea sus", a spus Lucescu.

De cealaltă parte, Petre Grigoraş a afirmat că este foarte mulţumit de punctul obţinut de formaţia sa, însă s-a arătat extrem de supărat pe atitudinea unora dintre jucătorii săi. "A
m jucat împotriva unei echipe puternice, care nu pierduse deloc pe teren propriu. Noi veneam după 4 înfrângeri consecutive şi aveam o situaţie neplăcută în clasament, cu toate că nici acum nu suntem salvaţi matematic de la retrogradare. În prima parte am avut ceva emoţii, pentru că orice minge în careu ne dădea emoţii şi dureri de inimă. La pauză am avut o discuţie 'prietenească' cu toţi şi s-a văzut. Nu am fost mulţumit de atitudinea unora, pentru că încă se cred în liga a III-a de unde au venit", a declarat tehnicianul, care a adăugat că portarul Gribauskas va pleca de la gălăţeni la finalul sezonului.

Portarul braşovenilor, Dani Coman, este de părere că formaţia sa trebuia să se impună şi doar ghinionul a făcut ca jocul să se termine la egalitate: "
Am dominat şi cred că trebuia să câştigăm, dar acesta e fotbalul. Şansele noastre de a prinde cupele europene s-au redus drastic şi doar o minune ne mai poate duce acolo. Vom juca însă toate meciurile la victorie şi sperăm că vom reuşi să ne îndeplinim obiectivul".

FC Braşov şi Oţelul au terminat vineri la egalitate, scor 1-1, un meci din etapa a 32-a a Ligii I, iar gălăţenii au reuşit astfel să obţină primul punct după o serie de 4 înfrângeri consecutive. În urma acestui rezultat, FC Braşov a rămas pe locul 9 în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce Oţelul Galaţi şi-a păstrat şi ea poziţia a 12-a, cu 37 de puncte.