MENIU

Răzvan Lucescu: "E un rezultat mare pentru noi"

Foto: NewsIn
Selecţionarul a fost mulţumit de performanţa României.

Selecţionerul echipei naţionale, Răzvan Lucescu, s-a declarat foarte mulţumit cu egalul de prestigiu reuşit de România în compania Franţei, scor 1-1, pe "Stade de France".

"E un rezultat mare pentru noi, trebuie să ţinem cont de valoarea extraordinară a Franţei. Am suportat cu mare sacrificiu presiunea lor de la început, probabil am început şi cu ceva teamă, dar am trecut cu bine. Am avut apoi acea ocazie imensă din finalul primei reprize. În a doua am stopat ocaziile lor şi am plecat bine pe contra-atac. Rezultatele acestea ne dau încredere. E important că am obţinut un rezultat mare. Sunt jucători noi la naţională, dar pot să spun că sunt mulţumit de ei. Cred că a fost un rezultat mare şi pentru că Franţa era obligată să câştige, pentru a lupta la primul loc. Eu zic că e un rezultat bun", a declarat Răzvan Lucescu, la finalul partidei cu Franţa, pentru TVR1.

Echipa naţională a României a terminat, sâmbătă, la egalitate, scor 1-1, în deplasare, cu Franţa, pentru a treia oară în ultimul an, însă mai are şanse infime de calificare la CM 2010, cu trei jocuri înainte de finalul campaniei.

 

Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu România Franţa