MENIU

Răzvan Lucescu consideră că FC Braşov a jucat "perfect" în meciul cu Dinamo

Foto: NewsIn

Tehnicianul lui FC Braşov, Răzvan Lucescu, a declarat, duminică, după victoria din Ştefan cel Mare, scor 2-0, că este extrem de mulţumit de jocul echipei sale, pe care l-a catalogat ca fiind perfect, şi consideră că diferenţa putea fi şi mai mare.

"Victoria este meritată, dar scorul putea fi mai mare. Noi am jucat perfect, am blocat Dinamo pe toate fronturile. Le mulţumesc jucătorilor pentru felul în care s-au sacrificat, şi-au făcut datoria, nu mă interesează ce a pierdut Dinamo după acest meci. Am făcut ceea ce trebuia să facă o echipă profesionistă. După numărul de ocazii, cred că FC Braşov ar fi putut câştiga cu un scor mai mare", a spus Lucescu.

Antrenorul lui FC Braşov a comentat şi acuzaţiile venite în direcţia echipei sale înaintea meciului cu Dinamo: "Noi am jucat întotdeauna pe teren, echipele antrenate de mine au jucat mereu corect. Mi s-a părut exagerată presiunea pusă asupra Braşovului în această săptămână. Ce v-aţi fi imaginat, că venim aici să ne dăm la o parte? Dacă Dinamo era mai bună, atunci ar fi câştigat".

Tehnicianul s-a declarat extrem de satisfăcut şi de prestaţia brigăzii conduse de Cristian Balaj: "Arbitrajul a fost unul foarte bun, s-a demonstrat că avem şi arbitri de valoare".

Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-2, de FC Braşov, şi nu mai are nicio şansă la titlu ca urmare a succesului obţinut de rivala Unirea Urziceni în deplasarea de la Timişoara.
Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Răzvan Lucescu FC Braşov etapa a 33-a