MENIU

Răzvan Lucescu a fost suspendat o etapă de Comisia de Disciplină a FRF

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost suspendat luni o etapă de Comisia de Disciplină a FRF şi amendat cu 300 de lei, şi nu cu 3.000 de lei, aşa cum anunţase iniţial site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal, pentru că a fost eliminat la jocul cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 22-a a Ligii I, informează site-ul FRF.

Răzvan Lucescu a fost trimis în tribune de centralul Victor Berbecaru la meciul dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş, scor 2-1, pentru proteste la adresa brigăzii de arbitri.

Din aceleaşi motive antrenorul cu portarii şi preparatorul fizic de la FC Braşov, Andrei Şanta şi Diego Langa, au fost şi ei suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu câte 3.200 de lei.

Comisia de Disciplină a FRF a mai decis ca jucătorii formaţiei Gaz Metan Mediaş, Dudiţă şi Buzean, să fie penalizaţi pentru că au fost eliminaţi în acelaşi joc cu FC Braşov. Dudiţă a primit o etapă de suspendare şi o penalitate sportivă de 700 de lei pentru că a primit două cartonaşe galbene, în timp ce Buzean va sta două meciuri în tribune şi va fi amendat cu 3.000 de lei pentru că a încasat direct cartonaşul roşu.