MENIU

Războiul Sandu - Condescu continuă! Naşul vrea să ceară dezafilierea Pandurilor

Foto: NewsIn

Mircea Sandu va propune dezafilierea clubului Pandurii Târgu Jiu, deoarece gruparea gorjeană nu vrea să renunţe la procesul civil intentat în cazul fotbalistului Ilie Iordache.

"Îl anunţ pe Condescu de faptul că regulamentele în vigoare vor fi puse în aplicare. Voi propune dezafilierea echipei Pandurii Târgu Jiu. Acest club a fost anunţat şi nimeni nu poate spune că nu a avut timp să ia măsuri ca să nu se ajungă aici", a declarat preşedintele FRF pentru Pro Sport.

Pandurii Târgu Jiu a apelat la instanţele civile după ce Ilie Iordache, ajuns în această vară la AEK Atena, a fost declarat liber de contract. Gorjenii contestă validitatea deciziei comisiilor FRF şi transferul lui Ilie Iordache la AEK, în urma căruia nu au primit niciun ban, dar care îi obligă să plătească un milion de euro clubului Dinamo.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, spune că Sandu nu va avea câştig de cauză în "războiul" cu Pandurii. "Ca să dezafiliezi un club trebuie să obţii aprobarea Adunării Generale, iar acolo Sandu are o problemă. Mă bucur în continuare de sprijin din partea multor cluburi şi nu se va întâmpla aşa ceva", spune încrezător Condescu.

Din cauza implicării justiţiei în fotbal, FRF ar risca să fie dezafiliată de FIFA pentru încălcarea regulamentelor.