MENIU

Război Ucraina. A venit să-și ia copilul de la grădiniță, iar rușii l-au trimis cu forța să lupte pe front

Razboi Ucraina. Profi Media

În auto-proclamata Republică Lugansk, rușii nu mai țin cont de nimic. Mai nou, „recrutează” cu forța oameni. Un bărbat care venise la grădiniță să-și ia copilul a fost dus cu forța și înrolat pe front. 

În așa-numita Republică Lugansk continuă mobilizarea forțată a cetățenilor pe front. Un bărbat din Lugansk a fost prins când a venit să-și ia copilul de la o grădiniță. Soldații au folosit forța împotriva locuitorului pseudo-republicii.

Scurtul videoclip de mai jos arată cum armata a pus mâna pe un bărbat pe teritoriul unei grădinițe. Cetățeanul a obiectat și a cerut să-l lase să plece acasă. El s-a plâns și de folosirea forței de către soldați. Unul dintre militari a văzut că femeia filmează incidentul și a cerut să oprească.

Potrivit informațiilor de la Comandamentul Strategic al Forțelor Armate ale Ucrainei, în așa-numitul „LPR” aceștia pot acum tăia ușile apartamentelor pentru a verifica prezența bărbaților de vârstă militară. „Legea” corespunzătoare operează în pseudo-republică.

Amintiți-vă că, din mai , pe internet au apărut videoclipuri cu modul în care pedepsitorii prind bărbați pe teritoriul regiunii Lugansk ocupate temporar pentru a-i trimite pe front. Unul dintre cazuri similare a fost prezentat într-un videoclip săptămâna trecută. Bărbatul a părăsit intrarea, dar s-a ascuns când i-a văzut pe militari în autobuz din apropiere.

Mai multe articole despre:
rusia ucraina nato razboi statele unite occident