MENIU

Rapid - Marian Rada: "Este obligatoriu să câştigăm partida cu Oţelul Galaţi"

Foto: www.fanatik.ro

Antrenorul echipei Rapid, Marian Rada, a declarat vineri că partida cu Oţelul Galaţi, din etapa a 21-a a Ligii I, va fi una foarte disputată, însă consideră că giuleştenii au doar varianta victoriei.

"Mereu cu Oţelul am avut meciuri grele şi cred că şi acesta va fi disputat. Am fost lăudaţi prea mult în acest început de campionat, dar nu ştiu de ce pentru că la Cluj a fost un semieşec. Am mers acolo să câştigăm şi cu o victorie eram acum la 3 puncte de Dinamo. Pentru noi este obligatoriu să câştigăm cu Oţelul, pentru a îndrepta ce a fost în tur, când am pierdut", a declarat Marian Rada, care a explicat, glumind, de ce jucătorii Rapidului joacă mai bine atunci când nu primesc foarte mulţi bani: "Când ţi-e foame alergi mai mult după caşcaval".

Directorul tehnic al echipei din Grant, Nicolae Manea, a spus că partida cu Oţelul Galaţi va fi mult mai grea decât cea cu CFR Cluj, pentru că gălăţenii vin după un eşec împotriva celor de la Gloria Buzău şi vor să recupereze punctele. "Nu ne permitem să facem paşi greşiţi, pentru că ar fi păcat, mai ales că echipa a jucat din ce în ce mai bine. Trebuie să tratăm serios fiecare meci. Acum grupul e cel mai important la Rapid, iar jucătorii au arătat că vor să joace indiferent de probleme", a afirmat Manea, care a fost completat de fundaşul Dănuţ Perjă: "Va fi meci greu cu Oţelul, dar Rapid e o echipă de temut şi e normal ca lor să le fie frică de noi. Chiar dacă am jucat bine cu CFR, asta nu înseamnă că trebuie să evoluez acum, decide doar antrenorul".

Tehnicianul Marian Rada nu va putea conta în partida cu Oţelul Galaţi, care se va disputa astăzi, de la ora 20:30, pe Marius Constantin, care este suspendat, dar nici pe J.P. Andrade şi Cesinha, ambii accidentaţi.