MENIU

Rapid - Mardare: "Suntem prea mici pentru a ne gândi la titlu"

Foto: rapidfans.ro

Fundaşul Rapidului, Ştefan Mardare, a declarat, miercuri, că speră cel puţin la un egal în meciul cu CFR Cluj, din etapa a 20-a a Ligii I, dar a adăugat că giuleştenii sunt o echipă "prea mică" pentru a se gândi la titlu.

"Suntem pregătiţi şi sperăm să ne întoarcem cel puţin cu un egal. Sper să demonstrez încrederea pe care mi-o acordă antrenorul şi să nu dezamăgesc. Sunt soluţii, chiar dacă avem mulţi absenţi, suntem 20 de jucători în lot şi suntem capabili să înlocuim titularii. Noi suntem prea mici să ne gândim la titlu. Ne gândim la fiecare meci, o luăm pas cu pas", a spus Mardare.

Mijlocaşul Ovidiu Herea îl contrazice, însă, pe colegul său şi crede că Rapid poate spera la câştigarea campionatului, având în vedere că diferenţa faţă de primul loc este de doar 5 puncte.

Portarul Elinton Andrade consideră că e prematur să se vorbească despre favorite la titlu. "Dacă vrem să câştigăm campionatul, trebuie să demonstrăm că avem un lot valoros. E devreme să spunem cine ia campionatul, important e să avem constanţă în joc şi rezultate", a afirmat Andrade.

Partida CFR Cluj-Rapid, din etapa a 20-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:45.