MENIU

Rapid îl va lua în cantonamentul din Antalya pe mijlocaşul sârb Djordje Ivelja

Foto: www.uefa.com

Internaţionalul sârb de tineret Djordje Ivelja va merge cu Rapid în cantonamentul din Antalya (Turcia), staff-ul tehnic urmând să decidă dacă fotbalistul va fi sau nu păstrat în lotul pentru returul Ligii I, a declarat vineri preşedintele giuleştenilor, Grigore Sighitiu.

"Djordje este un băiat tânăr, care a venit liber de contract la noi şi va merge în cantonamentul echipei din Antalya pentru ca antrenorii să îl vadă la lucru. El a fost adus la recomandarea lui Vladimir Bozovic, pentru că cei doi sunt prieteni. Este component al echipei de tineret a Serbiei, dar acum depinde doar de tehnicieni dacă el va fi sau nu păstrat în lot. Dacă se decide să fie păstrat, nu va fi nicio problemă, el va semna cu noi", a declarat Grigore Sichitiu.

Mijlocaşul Djordje Ivelja (1,74 metri şi 69 de kilograme) a jucat ultima oară la formaţia din prima ligă din Serbia, OFK Belgrad, echipă la care a adunat 50 de partide, el marcând şi un gol. Fotbalistul are 24 de ani şi este component al naţionalei sârbe de tineret.
Mai multe articole despre:
Rapid Antalya