MENIU

Radu Voina: Fetele au jucat lamentabil, probabil se gândeau la ce au pus în bagaje

Radu Voina

Selecţionerul naţionalei de handbal a României, Radu Voina, a declarat, joi, pentru NewsIn, că eşecul cu Germania a fost cauzat de jocul slab al elevelor sale, care se gândeau mai degrabă la întoarcerea acasă decât la partida pentru locurile 7-8 de la CM din China.

\"Nu Germania ne-a redus la tăcere, ci fetele au jucat lamentabil, probabil că se gândeau la ce au pus în bagaje, la faptul că ne întoarcem acasă. Meciul de astăzi mi-a lăsat un gust amar, am făcut greşeli cât pentru trei partide\", a explicat Radu Voina.

Tehnicianul a sintetizat scurt turneul din China: \"Până la acest meci eram trist, am fost învinşi, dar luptasem şi ne dorisem să câştigăm, dar cu Germania pe fete nu le-a interesat decât întoarcerea acasă. După un asemenea meci nu prea ai ce să zici, poţi doar să taci şi să accepţi tot ce se spune\".

Voina a făcut şi o comparaţie cu precedentul turneu final la care a stat pe banca tehnică: \"A fost altă evoluţie în Macedonia, acolo câştigasem o echipă. Poţi pierde frumos sau poţi fi penibil, cum am fost noi azi\".

Selecţionata feminină de handbal a României a fost învinsă de naţionala Germaniei, scor 25-35, în meciul pentru locurile 7-8. Obiectivul naţionalei tricolore era clasarea în primele cinci locuri.

Mai multe articole despre:
Germania handbal Radu Voina CM de handbal