MENIU

Radu Moraru se gândeşte să-l transfere pe Mircea Badea la B1TV

FOTO: B1TV

În ediţia de luni a emisiunii "Naşul" de la B1TV, moderatorul Radu Moraru a lansat un atac la adresa jurnalistului de la Antena 3 Victor Ciutacu. Realizatorul emisiunii "Vorbe grele" l-a reclamat marţi la CNA pe Moraru pentru acuzele de corupţie şi pentru cererea de arestare. Jurnalistul de la B1TV vorbeşte pentru REALITATEA.NET despre poziţiile antagonice, pro şi contra Băsescu, ale celor două televiziuni.

Atacul la care a fost supus luni seara Victor Ciutacu s-a produs pe fondul unor şicane mai vechi la adresa lui Radu Moraru, venite din partea jurnalistului de la Antena 3 pe propriul blog (detalii aici, aici şi aici). În interviul acordat REALITATEA.NET, Radu Moraru îşi îndreaptă şicanele înspre întreg postul de televiziune Antena 3. "Noi jucăm în Champions League, gaşca aia joacă undeva în judeţeană 2", face Morar o comparaţie între B1TV şi televiziunea deţinută de Dan Voiculescu.

Jurnalistul este de părere că singurul care are calităţi din echipa de la Antena 3 este Mircea Badea: "Din judeţeană 2, dacă nu promovează toată echipa, nu poţi promova pe bucăţi. Asta e şi drama lui Mircea Badea, din păcate. Dacă mai joacă mult în echipa aia, n-o să mai promoveze niciodată. Să ştii că mă gândesc să-l iau la B1TV, printr-un transfer mai poate fi salvat. E nasol să ai eticheta aia cu Felix, să joci în judeţ 2 de atâţia ani, îţi dai seama ce nasol e? Să nu promovezi niciodată, tot acolo să joci, cu ceapă şi slănină. Lui Badea nu prea îi place ceapa şi slănina, el mănâncă sendvişuri din alea, cu şuncă degresată".

Referitor la conflictul cu Victor Ciutacu şi decizia acestuia de a-l reclama la CNA (mai multe detalii, pe cotidianul.ro), Radu Moraru a preferat să încheie subiectul: "Despre Ciutacu spun doar punct, punct, punct şi atât".