MENIU

PSD vă cumpără voturile cu 50 de lei bucata!

Foto: RTV
Comunicatul de presă al PSD

Tinerii şi ambiţoşii membri PSD sector 1 Bucureşti au început să bată facultăţile şi căminele studenţeşti în căutare de votanţi. Nu contează că aceştia sunt de dreapta, indecişi sau scârbiţi de politică. Important e, în viziunea pesedistă, să fie dispuşi să-şi vândă votul pe 50 de lei.

Mai mult, pesediştii de la sectorul 1 pe care i-am filmat cu camera ascunsă oferindu-ne bani contra voturi susţin că fac un serviciu societăţii, pentru că încurajează, astfel, prezenţa la vot. Aşa că ziceţi-le "mersi" şi citiţi mai departe. Citeşte mai mult şi vezi video

În replică, PSD şi-a exprimat printr-un comunicat de presă revolta faţă de "manipularea deliberată la care se pretează trustul Realitatea-Caţavencu cu trei zile înainte de alegeri" şi a catalogat materialul prezentat drept "o diversiune, o gravă manipulare şi încalcă orice norme ale deontologiei jurnalistice, putând avea chiar consecinţe penale".  În comunicat, PSD anunţă şi unele precizări cum ar fi analiza imaginilor filmate şi faptul că personajul prezentat nu este membru al Partidului Social Democrat. Bogdan Niculescu Duvăz, purtătorul de cuvânt al partidului, a anunţat că va sesiza justiţia şi BEC cu privire la acest incident. 

Mai multe articole despre:
alegeri PSD mită pensionari europarlamentare autocare