MENIU

Prostituata care spune că a petrecut o noapte cu Berlusconi participă la o petrecere "I love Silvio"

Foto: elpais.com

Patrizia D'Addario, prostituata care susţine că a petrecut o noapte cu şeful Guvernului italian, Silvio Berlusconi, va participa vineri seara la o petrecere intitulată "I Love Silvio", organizată într-o discotecă din Paris, relatează AFP.

Invitaţii la petrecerea organizată de discoteca Globo într-un cartier foarte popular din Paris vor primi măşti de carnaval reprezentându-l pe Silvio Berlusconi.

"Povestea dintre Silvio Berlusconi şi Patriza D'Addario ne amuză mult. Am contactat-o pentru această seară şi ea a acceptat să vină. Va fi prima ei apariţie după scandal", a declarat Benjamin Patou, proprietarul discotecii.
Sala va fi decorată special, în culorile Italiei, iar personalul va fi îmbrăcat în tricouri ale echipei de fotbal AC Milan.

Patrizia D'Addario, în vârstă de 42 de ani, se află în centrul unei anchete judiciare în Italia  - în care Berlusconi nu a fost pus sub acuzare - privind prostituatele care ar fi petrecut noaptea la domiciliul lui Il Cavaliere, în schimbul unor sume de bani oferite de un antreprenor inculpat pentru corupţie.

Săptămânalul de stânga L'Espresso a publicat recent pe site fragmente audio dintr-o conversaţie atribuită Patriziei D'Addario şi lui Silvio Berlusconi din noaptea pe care ar fi petrecut-o împreună anul trecut.

Mai multe articole despre:
scandal petrecere Silvio Berlusconi