MENIU

Avocatul care și-ar fi ucis iubita însărcinată, dat de gol de înregistrarea apelului la 112

Noi date ies la iveală în cazul avocatului din Iași care și-a împins iubita, gravida, de la etaj! Dialogul cu operatorul de la serviciul de urgenta 112 din seara tragediei a fost atent analizat de specialiștii din cadrul Poliției Române, iar raportul întocmit îl arată vinovat de crimă. Sebastian Felecanu a fost trimis în judecată în septembrie 2022 pentru omor calificat. Avocatul nu a recunoscut nicioadata că a ucis-o pe Monica Cioată, tânăra de 26 de ani cu care avea o relație și care era însărcinată. 

Scandalul dintre cei doi a izbucnit în apartament, după ce s-au întors de la un eveniment. A durat aproximativ 20 de minute, de la ora 4.05 până la 4.27, când Sebastian Felecanu a sunat la 112 pentru a anunța că „o persoană” a căzut de la etaj, fără a spune că este vorba despre iubita sa însărcinată, potrivit Realitatea Plus.


Operator 112: Ce urgență aveți? Spuneți!
F.S.: Strada Sărăriei, numărul șase. S-a aruncat o persoană.
Op. 112: De la ce… de unde?… de la ce etaj?
Op. poliție: Am trimis deja, am nevoie de mai multe informații până ajung colegii mei. Da?
F.S.: N-am mai multe informații.
sursa: raport oficial

Concluziile acestui raport îl incriminează, de asemenea, pe avocat și se adaugă probelor care susțin varianta omorului.

În timpul apelului, Sebastian Felecanu părea mai degrabă implicat într-un efort fizic care l-a determinat să facă pauze lungi în timpul discuției, să gâfâie, inclusiv să dea telefonul pe speaker, semn că apelantul făcea o altă acțiune în paralel, se arată în raportul citat.