MENIU

Progrese în ancheta morţii lui Michael Jackson

Foto: sondrak.com

Anchetatorii vor putea oferi în curând un răspuns în ancheta morţii misterioase a lui Michael Jackson. Potrivit site-ului TMZ, Agenţia de Combatere a Traficului de Droguri este pe cale să afle cine i-a oferit regelui muzicii pop Propofol, un puternic anestezic cu efecte secundare extrem de grave.

Ipoteza potivit căreia megastarul a murit deoarece consuma această substanţă devine pe zi ce trece tot mai probabilă.

Agenţii federali au luat deja legătura cu conducerea unei companii farmaceutice care fabrică Propofol. La domiciliul lui Michael au fost descoperite fiole de Propofol, iar anchetatorii doresc să afle acum cine a fost furnizorul acestuia. Fiolele nu sunt marcate, fapt care va face ca identificarea vinovatului să fie mai dificilă.

Semnele de întrebare nu se opresc aici. Medicul legist şef al Californiei i-a remis o citaţie medicului dermatolog al lui Michael prin care îi cere acestuia să îi ofere mai multe informaţii. Doctorul Arnold Klein a negat recent acuzaţiile potrivit cărora i-ar fi oferit cântăreţului o supradoză de medicament.

În acelaşi timp CNN a dezvăluit că sora lui Michael, La Toya Jackson, a fost plătită pentru interviul acordat tabloidului britanic Daily Mail în care afirma că fratele său a fost ucis. Dezvăluirea face afirmaţia fostei playmate, acum în vârstă de 53 de ani, cel puţin suspectă.

În plan juridic, bătălia pentru custodia copiilor lui Michael devine tot mai acerbă. Fosta soţie a acestuia, Debbie Rowe a dezminţit informaţia apărută în New York Post potrivit căreia ea ar renunţa la copii în schimbul sumei de 4 milioane de dolari. Un tribunal i-a încredinţat temporar custodia celor trei copii mamei lui Michael Jackson. 

Mai multe articole despre:
Michael Jackson anchetă anestezic