MENIU

"Prinţii-cerşetori" din Premier League, daţi de gol de un arbitru

Foto: www.dailymail.co.uk

Un arbitru din Premiership, Steve Bennett, a dezvăluit cum vedetele din fotbalul englez cerşesc cartonaşe galbene care să le ofere o pauză. Artificiile "primadonelor" din Premier League au fost scoase la lumină de Bennett, după ce a fost tras de limbă de reporteri "sub acoperire" de la "News of The World".

Bennett a afirmat că un jucător de top din Premier League i-a cerut să îi acorde un cartonaş galben care i-ar fi atras o suspendare ce i-ar fi permis să plece în vacanţă cu familia. Un altul a încercat acelaşi lucru pentru că voia să aibă liber de Crăciun, iar un al treilea pentru că nu voia să facă o deplasare. Acum dezvăluirile lui Bennet au ajuns publice, iar centralul va fi obligat să ofere explicaţii oficialilor din Premier League.

Steve Bennett a făcut respectivele dezvăluiri în Spania, în timp ce se afla la o reuniune a arbitrilor organizată de UEFA. El a insistat că jucătorii care cerşesc cel mai des cartonaşe sunt străinii, mai ales în preajma Crăciunului, deoarece sunt obişnuiţi să aibă pauză de sărbători şi a vorbit despre o vedetă din Premier League folosind termenii "trişor nenorocit".

"Un jucător a venit în vestiar înainte de meci... jur pe viaţa mamei mele... a venit şi mi-a spus 'mai am nevoie de un cartonaş galben'. Atunci i l-am dat şi... 'nu, nu, nu, pe teren", a povestit Bennett, care a subliniat că suporterii ar fi dezgustaţi dacă ar afla ce lucruri fac jucători plătiţi cu sute de mii de lire pe săptămână.

"Jucătorii străini probabil o fac mai mult pentru că nu sunt obişnuiţi să joace în perioada Crăciunului, pentru că peste tot în Europa este pauză", a adăugat centralul.

"News of the World", ediţia de duminică a tabloidului "The Sun", nu a dezvăluit numele jucătorilor incriminaţi de Bennett, din motive legale.

Mai multe articole despre:
arbitru Anglia cartonaşe suspendări Premier League