MENIU

Primarul interimar al municipiului Cluj-Napoca este Sorin Apostu

Foto: clujeanul.ro

Sorin Apostu (PD-L) a fost ales marţi de către Consiliul Local Cluj-Napoca, primar interimar al municipiului, funcţie rămasă vacantă în urma demisiei premierului Emil Boc.

Apostu, care a fost desemnat şi candidatul PD-L Cluj la funcţia de edil-şef al municipiului cluj-Napoca, a obţinut 23 de voturi "pentru", iar celălalt viceprimar, Laszlo Attila, a fost votat de doi consilieri, două voturi fiind nule.

După ce a depus jurământul, Sorin Apostu a ţinut să mulţumească consilierilor locali pentru încrederea acordată şi a promis că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru ca alegerile parţiale din 15 februarie, pentru fotoliul de primar din Cluj-Napoca, să se desfăşoare în condiţii cât mai bune, cu şanse egale pentru toţi candidaţii. "Vă mulţumesc pentru încrederea acordată şi sper să fiu la înălţimea funcţiei", le-a spus Apostu colegilor sări din Consiliul Local.

După votul pentru primar interimar, consilierii locali l-au ales pe colegul lor, Radu Moisin (PD-L), viceprimar interimar al municipiului. Moisin a fost ales cu 21 de voturi "pentru", patru voturi "împotrivă" şi un vot nul, fiind singura propunere din partea consilierilor locali pentru ocuparea funcţiei de viceprimar.

După ce a depus jurământul, Moisin, care la vârsta de 26 de ani este cel mai tânăr viceprimar din istoria postdecembristă a municipiului Cluj-Napoca, a promis că va face echipă bună cu primarul interimar Sorin Apostu. "Îi asigur pe toţi clujenii că voi face echipă cu primarul interimar, Sorin Apostu, pentru binele municipiului."

Mai multe articole despre:
Cluj-Napoca primar