MENIU

Preţ exorbitant pentru un pachet în ediţie limitată despre Prince: 1.500 de lire sterline

Foto: www.freewebs.com

Nu mai puţin de 1.500 de lire sterline va trebui sa plăteasca un fan Prince pentru un pachet conţinând o carte care cântăreşte 17 kilograme, cu fotografii şi textele tuturor melodiilor interpretate de artist şi un iPod cu muzică.

"21 Nighs", volumul Prince produs de o companie specializată în cărţi de lux, este oferit într-o ediţie limitată, de 950 de bucăţi. Fiecare exemplar al tirajului are copertă din piele şi este imprimat pe hârtie lucioasă de cea mai bună calitate.

Documentaţia pentru carte a fost oferită de concertele susţinute de Prince pe O2 Arena din Londra, în 2007, iar fotografiile sunt realizate de Randee St. Nicholas. Printre acestea se numără şi instantanee cu artistul alături de femei sexy în pantaloni mulaţi, purtând ochelari de soare cu forme ciudate.

iPod-ul conţine albumul live "Indigo Nights" şi un film special de 40 de minute, produs chiar de Prince, care conţine detalii despre experienţa pe O2 Arena.

"21 Nights" a fost un concept editorial lansat în toamna anului trecut, în condiţii grafice obişnuite şi la preţul, la fel de obişnuit, de doar 20 de lire bucata.

Prince, care va împlini 51 de ani în iunie, are şapte premii Grammy în palmares şi este cunoscut pentru melodii ca "Purple Rain", "When Doves Cry", "Cream" şi "Kiss".
Mai multe articole despre:
muzică Kiss Prince album artist Cream ediţie limitată