MENIU

Preşedinţii de club din Liga I cred că Uhrin ar trebui lăsat să antreneze pe CFR Cluj

Foto: www.sportm.ro
Conducătorii de club din Liga I dau vina pe regulamentul care nu îi permite lui Duşan Uhrin să antreneze la Cluj

Dacă Petrescu şi Lucescu junior nu vor să-l vadă pe Duşan Uhrin pe bancă în acest sezon, şefii de club din Liga I sunt de partea cehului. Uhrin este apărat de fostul său şef de la Timişoara, Gheorghe Chivorchian.

Conducătorii de club din Liga I dau vina pe regulamentul care nu îi permite lui Duşan Uhrin să antreneze la Cluj. Mutarea cehului în curtea campioanei nu a fost pe placul colegilor Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu, însă şefii de club sunt mai blânzi cu Uhrin.

"Nu cred că e interzis să participe la antrenament. Regulamentul e făcut aşa cum e făcut. Data viitoare, cei de la FRF sau juriştii care îl întocmesc să fie mai atenţi, să facă un text de lege care să nu mai poată fi fentat, deocamdată el poate fi fentat şi cu asta basta", a declarat Mititelu.

"Este dreptul la muncă al fiecărui antrenor. Cred că ar fi fost normal când Andone era în aceeaşi situaţie să-i fi dat dreptul şi lui Andone, dar lui Duşan e normal să i se dea dreptul la muncă", a afirmat Chivorchian.

"Să se revină să se stabilească foarte clar că aşa a fost făcută pe colţul mesei, pe genunchi şi are interpretări", a spus Dinu Vamă.