MENIU

Preşedintele şi premierul le-au adresat urări cetăţenilor care au sărbătorit Paştele Catolic

Foto: NewsIn

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Emil Boc le-au adresat urări celor care au sărbătorit duminică Paştele Catolic.

"Cu prilejul Sărbătorii pascale doresc să adresez cele mai calde urări creştinilor din România care împărtăşesc astăzi bucuria Învierii Domnului. Fie ca această mare sărbătoare să dăruiască tuturor pace, speranţă şi puterea de a face binele. Sărbători cu bucurie şi lumină!", se arată în mesajul şefului statului.

Şi premierul Emil Boc le-a adresat duminică un mesaj de Paşte credincioşilor romano-catolici, evanghelici şi reformaţi, urându-le să se bucure de aceste momente.

"Avem nevoie de speranţa şi de liniştea care vine împreună cu această sărbătoare şi în aceste clipe gândurile mele sunt alături de toţi credincioşii care, în această duminică, sărbătoresc Sfintele Sărbători de Paşti. În numele Guvernului României, doresc credincioşilor să se bucure în aceste momente de tot ce este mai bun şi frumos şi să nu abandoneze nicio clipă speranţa", se arată în mesajul primului-ministru.

Boc aminteşte şi de solidaritatea faţă de victimele cutremurului din Italia. "Solidaritatea faţă de aproape izvorăşte din credinţă şi, cu atât mai mult, sunt alături de cei care suferă acum în Italia din cauza cutremurului petrecut în 6 aprilie, în oraşul l'Aquila", afirmă textul citat.