MENIU

Preşedinte l-a evitat joi, la un dineu, pe liderul PSD, Mircea Geoană

foto: NewsIN
Mircea Geoană spune că a început să se uite cu un ochi "gospodăresc" la Palatul Cotroceni

Disputele dintre candidaţii la prezidenţiale, Mircea Geoană şi Traian Băsescu, s-au mutat joi la un dineu oficial. S-a întâmplat la Palatul Cotroceni la evenimentul organizat cu ocazia comemorării Zilei Holocaustului în România. Preşedintele l-a evitat pe liderul PSD, Mircea Geoană a profitat de prezenţa la Palat şi a vizitat câteva din sălile unde ...speră să-şi desfăşoare activitatea după data de 6 decembrie, în calitate de şef al statului.

Prezenţa fostului preşedinte al Senatului, tot un social democrat, Nicolae Văcăroiu, nu l-a deranjat pe şeful statului. Când a ajuns însă în dreptul actualului lider al Senatului, Mircea Geoană atitudinea preşedintelui a demonstrat clar că ...parteneriatul cu PSD s-a încheiat.

Meciul dintre cei doi candidaţi s-a încheiat însă cu scorul 1 la 1. Deloc intimidat , liderul PSD a luat la pas holurile Cotroceniului...pentru a căuta cel mai potrivit loc pentru a răspunde întrebărilor ziariştilor. Nu s-a arătat deranjat nici de atitudinea contracandidatului său în cursa pentru Cotroceni.

"Nu e un lucru care să mă preocupe dar dacă eşti gazdă bună, trebuie să fii gazdă bună. Am să fiu gazdă bună. Încep să mă uit la Palatul Cotroceni cu un ochi gospodăresc", a spus liderul PSD Mircea Geoană.