MENIU

Premierul Rusiei, Vladimir Putin, a împlinit miercuri 57 de ani. VEZI IMAGINI

Foto: Realitatea TV
Putin este unul dintre cei mai populari politicieni ai lumii

Premierul Rusiei, Vladimir Putin a împlinit miercuri 57 de ani. Putin este unul dintre cei mai populari politicieni ai lumii, după ce în ultimii ani a fost protagonist al unor scene inedite.

Ţarul Rusiei a lăsat la o parte masca de om de fier şi a devenit un personaj gata oricând să intervină acolo unde e nevoie de un superman. Recent, Putin s-a relaxat în Siberia. Într-o ţinută tip Indiana Jones, premierul rus a făcut rafting, a călărit şi a campat în pustietate, înconjurat ce-i drept de jurnalişti.

Amator de aventuri subacvatice, Putin a coborât cu submarinul pe fundul lacului Baikal, după care şi-a exersat talentul de fierar. Imaginile cu Putin hrănind un pui de balenă au făcut înconjurul lumii. Anul trecut, ştirea că Putin a tranchilizat un tigru siberian ce punea în pericol viaţa unor jurnalişti a făcut vâlvă. Dar câte nu a făcut Putin! A zburat cu un avion de luptă supersonic şi s-a luptat cu câţiva judoka.

Premierul Rusiei a demonstrat că are şi voce. El i-a sărit în ajutor unei eleve care s-a emoţionat în timp ce cânta o melodie de dragoste din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Presa a vehiculat pe seama lui Putin că ar avea un copil din flori cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. Premierul a negat însă zvonurile.