MENIU

Poliţiştii au descins la locuinţa din Pipera a lui Gigi Becali

Foto: NewsIn
Gigi Becali este acuzat de lipsire de libertate
Gigi Becali deţine declaraţiile scrise ale celor care i-au furat maşina
Gigi Becali a plecat la Poliţie la volanul propriei maşini
Locuinţa lui Gigi Becali şi alte şapte imobile din Bucureşti şi Ilfov au fost percheziţionate, în această dimineaţă, de poliţişti şi procurori

Locuinţa lui Gigi Becali şi alte şapte imobile din Bucureşti şi Ilfov au fost percheziţionate, în această dimineaţă, de poliţişti şi procurori, anchetatorii încercând să strângă probe pentru o presupusă faptă de lipsire de libertate.

Se pare că totul este legat de furtul maşinii personale a lui Becali, din ianuarie. Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat, la Realitatea TV, că în luna ianuarie, unul dintre autoturismele lui Gigi Becali, un Mercedes a cărui valoare depăşeşte 100.000 de euro, a fost furat din faţa unui bar din Pipera.

La patru ore de la disparitia maşinii, presupuşii hoţi s-au întors şi i-au înapoiat-o omului de afaceri. Ei au depus apoi plângere la Poliţie, susţinând că bodyguarzii lui Gigi Becali i-au bătut şi i-au sechestrat pentru câteva ore. Ba mai mult, bodyguarzii ar fi folosit şi arme de foc.

"Hoţii acuză că şi eu i-am bătut. Nici nu ştiu dacă i-a bătut cineva. Eu nici nu i-am atins", a spus Gigi Becali, la Realitatea TV. Acesta a spus că hoţii i-au cerut 30.000 de euro în schimbul maşinii. "Vă daţi seama ce 30.000 le-a dat", a spus Becali. "Dacă-l prind pe hoţ, vă daţi seama că îl bat şi îi iau maşina", a mai spus acesta.

Gigi Becali nu a depus plângere la Poliţie împotriva hoţilor, însă aceştia ar fi semnat declaraţii în care şi-au recunoscut fapta. Declaraţiile nu au fost duse la Poliţie, ci au rămas la domiciliul omului de afaceri. VEZI DECLARAŢIILE

Gigi Becali a declarat că nu s-a purtat violent cu hoţii, ci că, din contră, i-a iertat şi le-a dat cafea şi bani de taxi. De asemenea, Gigi Becali susţine că nu a fost chemat la Poliţie pentru a da declaraţii cu privire la incidentul din ianuarie. "Nu m-au chemat la Poliţie să dau declaraţii. Dacă mă chemau, mă duceam şi le dădeam toate informaţiile", a spus Gigi Becali.

În acelaşi caz, alte şapte locuinţe din Bucureşti şi din Ilfov au fost percheziţionate în încercarea de a strânge probe

Percheziţie a fost făcută de Poliţia Capitalei. Printre cele şase persoanele conduse în această dimineaţă la sediul Poliţiei Capitalei se află un membru al clanului Duduianu, Nicolae Duduianu, zis Amar. La domiciliul acestora au fost găsite mai multe arme albe.

Cătălin Zmărăndescu, şeful securităţii Stadionului Steaua, se află, de asemenea, la sediul Poliţiei.

Din cauza numărului mare de persoane care se aflau în jurul casei lui Gigi Becali, circulaţia în zonă a fost blocată timp de câteva ore.