MENIU

Poliţia Slobozia şi IPJ Ialomiţa vor avea şefi noi

Foto: NewsIn

Ministrul de Interne, Dan Nica, a declarat că Poliţia Slobozia şi IPJ Ialomiţa vor avea şefi noi. Actualii şefi nu pot fi demişi pentru că au început demersurile de internare. Astfel că demisiile anunţate se transformă în înlocuire.

Dan Nica a declarat, luni, că şeful IPJ Ialomiţa, Stan Bârlan s-a internat în spital acuzând mai multe probleme pe care le-ar avea cu inima. În ceea ce-l priveşte pe şeful Poliţiei din Slobozia, Iosif Chirică, acesta şi-a început demersurile de pensionare. Astfel cei doi nu vor pueta fi demişi, ci doar înlocuiţi.

"Declaraţiile martorilor care erau cu el spun că nu consumase băuturi alcoolice şi efectul care l-ar fi avut putea proveni din faptul că i s-ar fi pus în pahar anumite substanţe", a spus Nica despre şeful Poliţiei Slobozia.

Ministrul Internelor, Dan Nica, a anunţase duminică că la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa, unde a avut loc scandalul de sâmbătă noaptea cu armă de foc, va ajunge un control al IGPR, iar în funcţie de rezultatele verificărilor se va decide dacă şeful IJP va fi demis.

Declaraţiile lui Nica au venit pe fondul scandalului de sâmbătă noapte dar şi a unor poze apărute în presă care îl înfăţişau pe şeful Poliţiei din Slobozia, Iosif Chirică, în stare de ebrietate şi dormind în casa unui interlop local.

Patru oameni au ajuns la spital în urma unei încăierări între două familii, în cartierul Bora. Două dintre victime au fost împuşcate cu o armă de vânătoare cu alice. Conflictul se pare că a pornit de la o sumă de bani, şi în bătaie au fost implicate cel puţin 15 persoane.

Mai multe articole despre:
poliţie Dan Nica Slobozia Ialomiţa news alert