MENIU

Poliţia română suprinde din nou

Foto: Realitatea TV

Răspunsul dat unui cetăţean la o sesizare semănă cu bancurile cu poliţişti. Oamenii legii nu au putut identifica proprietarul unui măgar implicat într-un accident rutier, deoarece, spun ei, animalul aleargă zeci de kilometri în căutarea femelei pentru împerechere.

Cetăţeanul care a făcut sesizarea la Poliţie şi-a avariat maşina după ce a lovit un măgar pe drumul naţional 19. Şoferul a vrut să fie despăgubit de proprietarul măgarului şi a făcut o sesizare la poliţie pentru identificarea acestuia. Aici vine însă surpriza. În urma verificarilor, proprietarul animalului nu a fost găsit, deoarece animalul nu avea microcip. În răspunsul primit de la poliţie, şoferul este înştiinţat că:  "Din verificările efectuate am stabilit că acest animal, respectiv măgarul, parcurge zeci de kilometrii în căutarea femelei pentru împerechere, astfel că nu am putut identifica proprietarul acestuia."

Invitaţii din cadrul emisiunii DA sau NU au comentat acest caz, punându-l în categoria folclor pe seama poliţiştilor.

"Am trăit chestii din astea. Câteva secunde în Botoşani şi acolo era un scandal monstru legat de un viol, iar şeful de post făcuse reconstituirea violului. A fotografiat ca să gaseasca vinovatul. Cazuri din astea nebune au mai fost", a afirmat Miron Mitrea. 

Mai multe articole despre:
poliţie decizie împerechere măgar