MENIU

PNL și-a făcut site pentru reclamat fraude la vot

Alegerile europarlamentare aduc încă o premieră. PNL a lansat un site pentru semnalarea tentativelor de fraudare, care va fi folosit la alegeri sau la referendumul pe justiţie. 

Platforma se numeşte "oprestefrauda.ro" iar PNL cere ”fiecărui cetățean care este amenințat, care află informații privitoare la tentativa de boicot sau de fraudare a alegerilor și a referendumului de către PSD-ALDE, să transmită informațiile pentru a le putea face publice și pentru a putea să reacționăm în timp util împotriva oricărei tentative de fraudă”[il site.pe parte din stanga e textul cu ai fost amenintat.,sub OPreste frauda! 

"Am plăcerea să vă informez că Partidul Național Liberal a  construit un site, https://www.oprestefrauda.ro/. Site-ul este în momentul de față urcat pe online, este la dispoziția mass-mediei, la dispoziția fiecărui cetățean român. Rostul acestui site este să ne fie semnalată orice tentativă de fraudă, orice tentativă de boicot, în special în privința boicotului la referendum, orice fel de tentativă de cumpărare de voturi, orice abuz, orice amenințare proferată de conducătorii PSD-iști de instituții publice, care au înnebunit complet și care la ora actuală nu mai țin cont de nimic, de lege, de bun simț, de normalitate și care încearcă să-și folosească puterea publică pentru a-i forța pe cetățeni să voteze împotriva propriilor opinii.

Procedura pe care am instituit-o imediat ce primim o informare, chiar și anonimă, privitor la orice cap de informație, privitor la planurile PSD care sunt împotriva legii, verificăm informația și dacă informația se arată a fi adevărată, vom sesiza imediat toate instituțiile statului abilitate să sancționeze aceste derapaje grave pe care le pregătește PSD".

Mai multe articole despre:
alegeri opreste frauda fraude alegeri 2019