MENIU

Ploaia de joi seară a imobilizat Capitala

Foto: RTV
Foto: RTV
Foto: RTV
La nivel de capitală probleme sunt canalizarea

Ploaia din 6 august a imobilizat Capitala. Inundaţii pe majoritatea arterelor importante, tramvaie şi troleibuze oprite în trafic, şoferi disperaţi.

Circulaţia tramavaielor a avut de suferit de pe urma inundaţiilor din 6 august în Capitală. "Pe bulevardul Timişoara şi pe bulevardul Preciziei, liniile 8 şi 25, precum şi 47, pe strada 11 Iunie, tramvaiele 23, 7 şi 27, pe Bd. 1 Dec, la intersecţie cu Postăvarului sunt probleme cu liniile 19 şi 40. Probleme sunt cauzate din cauza acumulărilor masive de apă şi nu se poate trece din cauza pericolului de scurtcircuit", declara joi seară Constantin Tobescu, purtător de cuvânt RATB.

Lucian Diniţă, comisar Poliţia Rutieră a spus că "La nivel de capitală probleme sunt canalizarea. Echipajele poliţiei de la rutieră au fost prezente în toate punctele nevralgice din Capitală. Am mobilizat tot ce însemna poliţie rutieră la acel moment pentru că ne-a mobilizat ca să facem faţă atenţionărilor din mass-media."

Echipajele au fost în teren de la începutul atenţionărilor meteo. S-a acţionat cu 20 de echipaje dintre care 12 autocurăţitoare de mare capacitate şi opt dacii cu pompe. Echipele vor rămâne pe teren până la rezolvarea tuturor situaţiilor critice", a declarat şi Epsică Chiru, purtător de cuvânt Apa Nova.