MENIU

Petre Roman, consilier politic al preşedintelui PNL: Între mine şi Crin Antonescu există o bună chimie

foto: NewsIN
Petre Roman: Anunţul candidaturii lui Crin Antonescu se va face curând

După numirea în funcţia de consilier politic al lui Crin Antonescu, Petre Roman spune că principala sa preocupare este anunţarea oficială a candidaturii preşedintelui PNL care se va produce curând. Pentru a-şi duce la bun sfârşit datoria de a furniza strategii şi programe politice, Roman se bazează pe buna colaborare avută anterior şi nu exclude o posibilă colaborarea cu consilieri străini.

"Misiunea mea este de a furniza expertiză în materie politică. Asta înseamnă idei, strategii, programe şi reacţii politice  în legătură cu actualitatea. Voi fi consilier pentru toată activitatea politică, nu doar pentru alegerile europarlamentare sau prezidenţiale", a declarat Petre Roman în legătură cu rolul său de consilier politic. 

În cazul în care PNL îşi va angaja consilieri politici, aşa cum ne-au obişnuit partidele să îşi angajeze în campanie, Roman este deschis la colaborare: "În ceea ce mă priveşte nu asta este misiunea mea. Sigur că dacă există o asemenea intenţie, bineînţeles că pot colabora cu ei. Scopul este ca eu să îl ajut pe domnul Crin Antonescu, să fac o echipă cu dumnealui în ce priveşte tot domeniul politic".

Potrivit lui Roman, anunţul candidaturii lui Crin Antonescu se va face curând, dar decizia asupra datei îi va aparţine. "Anunţarea candidaturii trebuie să se facă într-o manieră solemnă, altfel nu se poate face un asemenea anunţ. Acesta ar fi un prim sfat. Oricine doreşte să fie preşedinte al României trebuie să o facă cu toată încărcătura necesară, vorbindu-le compatrioţilor de ce vrea să fie preşedinte şi iată ce am intenţia să fac dacă mă votaţi.  În ce priveşte campania prezidenţială, în momentul în care se va declanşa intenţia, urmează să intervin în consecinţă", a spus Petre Roman. 

Proaspătul consilier politic al liderului PNL a mărturisit că a mai colaborat cu Crin Antonescu şi că între ei există "o bună chimie". 

 

Mai multe articole despre:
PNL Crin Antonescu Petre Roman consiliere