MENIU

Petre Grigoraş: E greu să învingem Unirea, însă mă mulţumesc şi cu un egal

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte să învingă pe Unirea Urziceni, însă vrea ca la final formaţia pregătită de Dan Petrescu să câştige campionatul.

"Am spus că îmi doresc să câştige titlul Unirea, dar să-l obţină după înfrângerea de la Galaţi. Mi-aş dori să câştigăm după o prestaţie bună a lor, să avem bulan şi să câştigăm cu 1-0. E greu să învingem Unirea, însă mă mulţumesc şi cu un egal", a spus Grigoraş.

Tehnicianul gălăţenilor i-a ironizat pe oficialii Unirii, care au spus că jucătorii săi se refac "miraculos": "Sunt în criză de efectiv, la antrenament am avut 14 jucători, dintre care 6 de la tineret. Degeaba se plâng cei de la Urziceni că găsim resurse mereu să ne refacem jucătorii. Avem şi resurse, am trimis un avion în Argentina pentru Viglianti, unul la Bologna pentru Cojoc şi încă unul la Moscova pentru Baskakov, ca să am şi au măcar o echipă cu numele să o arunc în teren".

Referitor la Bourceanu, antrenorul a declarat că pentru un preţ foarte bun orice jucător al său este transferabil: "Nu ştiu dacă Bourceanu este peste Papa Malick, dar mai sunt 4 etape de disputat şi după aceea este posibil orice. Nu pot să-i dau un sfat să plece la o echipă sau alta, dar la o ofertă bună orice jucător de la Oţelul este transferabil".

La rândul său, directorul general al clubului, Marius Stan, a fixat preţul de pornire al negocierilor în cazul internaţionalului Alexandru Bourceanu: "Deocamdată nu am primit nicio oferta concretă de la nimeni. Toate sunt numai presupuneri, nu ne interesează ce echipă va lua titlul sau dacă va pleca la o echipă de Liga Campionilor. Preţul de pornire este de 3 milioane de euro, petru ca îl avem în coproprietate cu Dunărea Galaţi. Aşa cum am luat 1,5 milioane de euro pe Szekely, aşa vom lua şi acum, nu scădem ştacheta", a declarat oficialul, care a mai adăugat că întâlnirea cu fostul său colaborator de la Galaţi, Mihai Stoica, va fi una "rece".

Marius Stan a încheiat spunând că de curând a semnat contractul de sponsorizare cu Mittal Steel, în valoare de 5 milioane de euro valabil până la finalul anului 2010.

Partida Oţelul Galaţi-Unirea Urziceni se va disputa dumnică, de la ora 17:00, pe stadionul Oţelul.