MENIU

Pe banca lui Tiraspol, gripa porcină se combate cu vodcă

Foto: NewsIn

Antrenorul lui Şerif Tirapol, adversară a Stelei în grupa H a Europa League, spune că se protejează împotriva virusului A H1N1 consumând vodcă. Jucătorii moldoveni au purtat însă măşti la plecarea spre Olanda.

Tehnicianul grupării Şerif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat ayi, la plecarea spre Olanda, că nu poartă mască de protecţie împotriva gripei porcine pentru că preferă să se apere de virus prin consumul de alcool, informează Jurnal.md, citat de NewsIn.

Jucătorii formaţiei moldovene au purtat măşti de protecţie în timp ce aşteptau pe aeroport să se îmbarce în charterul care să-i ducă spre Ţara Lalelelor. "Ce să facem acum? Ne sperie gripa, au fost multe cazuri, dar noi mergem să jucăm fotbal", a spus jucătorul român Constantin Arbănaş. Întrebat de ce nu poartă şi el mască de protecţie, precum restul delegaţiei, tehnicianul Leonid Kuciuk a răspuns: "Consum vodcă".

Şerif Tiraspol va evolua joi, în deplasare, contra lui FC Twente, în Grupa H a Ligii Campionilor. În cealală partidă se vor întâlni Fenerbahce şi Steaua. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Şerif 4p, 3. FC Twente 4p, 4. Steaua 2p.