MENIU

Pe 23 august începe Miss Univers

Foto: Realitatea TV

Pe 23 august ne vedem în Bahamas. Noi vom privi: cele mai frumoase femei din lume. Participantele la Miss Univers sunt deja în focul aranjamentelor.

Orice suviţă trebuie aşezată, pasul trebuie să fie lin, îmbrăcămintea impecabilă. În competiţia pentru mult râvnitul titul s-au înscris tinere din 85 de ţări. România este reprezentată de Bianca Elena Constantin, o studentă de 20 de ani.

Cele 85 de concurente de la Miss Univers s-au acomodat deja cu peisajul exotic din Bahamas şi se pregătesc intens pentru spectacolul din 23 august. Cele mai frumoase femei din univers îşi fac timp pentru plimbări în natură, dar şi pentru repetiţii.

Concurentele sunt încântate de ospitalitatea gazdelor. Ele spun că Bahamasul este adevăratul paradis. Un loc unde ar dori să revină şi în vacanţă.

Fetele au fost răsfăţate de organizatori. Până la finală au timp să se relaxeze pe plajă sau în valurile oceanului. România este reprezentată de Bianca Elena Constantin, o studentă la drept din Piatra-Neamţ Ea are 20 de ani, 1 metru 74 şi dimensiuni de invidiat : 88/61/91. Concursul Miss Univers va fi urmărit în direct de milioane de telespectaori din întreaga lume.
Mai multe articole despre:
Bahamas femei Miss Univers competiţie