MENIU

PD-L cere demisia a doi miniştri PSD

FOTO: RTV
Deputaţii PD-L membri în comisia Nemirschi spun că ministrul mediului e vinovat de abuz în serviciu

Atac dur al PD-L - democrat liberalii cer demisia a doi miniştri PSD: cel al Mediului, Nicolae Nemirschi şi cel al Educaţiei, Ecaterina Andronescu.

Deputaţii PD-L membri în comisia Nemirschi spun că ministrul Mediului este vinovat de abuz în serviciu, pentru că a acordat contracte fără licitaţie. În ceea ce o priveşte pe Ecaterina Andronescu, deputaţii PD-L din Comisia de educaţie consideră că aceasta este "primul suplinitor care trebuie disponibilizat".

"Domnul ministru Nemirschi ar putea fi învinuit, dar este doar o prezumţie, de abuz în serviciu contra intereselor publice. Nu cred că Nemirschi va fi bărbat şi îşi va da demisia. Aştept să văd bărbăţia lui Nemirschi, să văd sinceritatea domnului ministru", a declarat marţi Petru Călianu, deputat PD-L. Şi Sulfina Barbu a fost de aceeaşi părere susţinând că ministrul Mediului ar trebui să se dea la o parte. 

Citeşte replica lui Nicolae Nemirschi la acuzele pedeliştilor.

"Primul suplinitor necalificat, care trebuie urgent  disponibilizat din sistemul de învăţământ, este Ecaterina Andronescu", a afirmat şi Doiniţa Chircu, deputat PD-L.