MENIU

Patru suporteri ai lui Ujpest au avut accident pe Valea Oltului

Foto: www.flickr.com

Un fan maghiar se află în comă, iar alţi trei sunt internaţi la Sibiu, după ce maşina cu care se deplasau spre Bucureşti s-a izbit de un tir.

Deplasare tragică spre Bucureşti pentru câţiva suporteri maghiari ai echipei Ujpest, veniţi cu maşina în România să îşi susţină echipa în confruntarea cu Steaua.

Conform agenţiei Newsin, patru fani ai ungurilor au fost implicaţi joi dimineaţă într-un accident grav pe Valea Oltului, şoferul autovehiculului aflându-se în comă, la Spitalul Clinic de Urgenţă Sibiu. Conform declaraţiilor poliţiei, acesta a adormit la volan şi a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit violent de un tir.

În urma impactului, şoferul în vârstă de 31 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar ceilalţi trei pasageri se află sub supraveghere medicală, dar sunt în afara oricărui pericol.

De remarcat că şi delegaţia echipei Ujpest a avut probleme cu deplasarea în România, avionul care trebuia să o aducă la Bucureşti având probleme la unul dintre motoare, astfel încât plecarea a fost amânată cu peste trei ore.

Mai multe articole despre:
Steaua Bucureşti Sibiu Valea Oltului Ujpest