MENIU

Patru eleve şi o femeie au fost rănite într-un accident produs de şoferul unui microbuz şcolar

Foto: agenda.ro

Şoferul unui microbuz şcolar, în care se aflau 14 copii dintr-o comună gălăţeană, a lovit în plin un autoturism care circula pe un drum principal, patru eleve şi o femeie din autoturism fiind rănite uşor.

"Microbuzul şcolar, în care se aflau 14 copii, circula pe DJ 255 A, dinspre comuna Schela către satul component Negrea. La intersecţia cu DJ 251, considerat drum principal, şoferul microbuzului şcolar nu i-a acordat prioritate de trecere unui autoturism Dacia Logan, care circula regulamentar pe acest drum, şi a intrat în el", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere, comisarul Viorel Cojocaru.

În urma impactului, patru eleve din microbuzul şcolar şi o femeie, pasager în autoturismul Dacia Logan, au fost rănite uşor şi transportate la spital pentru îngrijiri suplimentare. "Trei fetiţe prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, grad zero, cu risc. A patra fetiţă are un traumatism minor la genunchiul stâng. Ele au fost transportate la Spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galaţi. Femeia din Logan a suferit un traumatism toracic minor şi a fost transportată la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Ap. Andrei, pentru investigaţii amănunţite", a afirmat doctorul Angel Trifan de la SMURD.

Vinovat de producerea accidentului este şoferul microbuzului şcolar, Ionel Badiu, de 34 de ani, care nu a respectat regimul de prioritate. "Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere", spus comisarul Viorel Cojocaru.
Mai multe articole despre:
accident spital poliţie şofer elevă autoturism