MENIU

Păsările mănâncă nestingherite de pe rafturile unui magazin din Piteşti

Păsările sunt la ele acasă în raionul de panificaţie, ne scrie Eugeniu
Foto: REALITATEA.NET

Se pare că păsările care ciugulesc din produesele de pe rafturile magazinelor nu mai sunt nimic neobişnuit în România. După ce un cititor ne-a trimis imagini cu un caz similar într-un supermarket din Bucureşti, de data aceasta stolul de păsări a fost filmat la Piteşti.

Eugeniu ne-a spus că la supermarketul în care a realizat înregistrarea "păsările sunt la ele acasă în raionul de panificaţie".

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=1027707&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=1027707 REALITATEA.NET - Păsările mănâncă nestingherite de pe rafturile unui magazin din Piteşti - VEZI VIDEO

O întâmplare similară a fost filmată şi în Bucureşti. George ne-a scris că păsările spărseseră toate pungile de mălai şi griş şi peste tot era plin de dejecţiile lor, fără ca angajaţii magazinului să fie deranjaţi de prezenţa animalelor.

http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=1021747&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=1021747 REALITATEA.NET - Într-un supermarket din Bucureşti, păsările mănâncă din produsele de pe raft
Mai multe articole despre:
supermarket Piteşti păsări magazin panificaţie