MENIU

Parteneriat intre Logitech si Napster

Foto: Logitech
Foto: Logitech
Foto: Logitech

Logitech a anunţat că sistemul audio de reţea Logitech Squeezebox va reda muzica furnizată de serviciul online de muzică digitală Napster.

Folosind o reţea wireless existentă, player-ul Squeezebox şi sistemul tău audio, utilizatorii pot alege la discreţie din bogata bibliotecă Napster ce însumează peste 7 milioane de melodii.

Logitech este încântată să adauge Napster familiiei sale de servicii muzicale online ce redau muzică de pe produsele Squeezebox,” a precizat Robin Selden, vice preşedinte al grupului Logitech Streaming Media.

Napster poate furniza muzică, la cerere, prin orice sistem audio de reţea Logitech Squeezebox. Cu Napster utilizatorii pot alege din milioane de melodii de la cele ale celor mai prestigioase case de discuri sau chiar din miile de label-uri independente, descoperind melodiile adolescenţei sau noutăţi în clasamentele Billboard.

Napster, un pioner al furnizării de muzică digitală, a dat întotdeauna tonul în promovarea muzicii digitale, creând noi moduri de a descoperi, împărtăşi şi achiziţiona muzica,” a precizat preşedintele Napster, Brad Duea.

Mai multe articole despre:
muzică parteneriat Logitech