MENIU

Partenera lui Tom Cruise din Top Gun, Kelly McGillis, recunoaşte că e lesbiană

Foto: REALITATEA.NET

Actriţa Kelly McGillis, care a interpretat rolul Charlie în filmul de succes "Top Gun", a uimit Hollywood-ul după ce a dezvăluit că este lesbiană.

De-a lungul timpului, gurile rele au comentat că actriţa este atrasă de persoanele de acelaşi sex, însă Kelly McGillis, în vârstă de 51 de ani, a recunoscut acest lucru într-un interviu acordat website-ului SheWired.com.

În prezent, actriţa este singură, însă a declarat că următoarea relaţie va fi "cu siguranţă" cu o femeie. "Trebuie să recunoşti adevărul şi acest lucru este o provocare pentru mine", a declarat Kelly care a fost căsătorită de două ori.  

După un mariaj cu milionarul Fred Tilllia, care a durat 13 ani, actriţa a mărturisit că i-a fost greu să accepte că se simte atrasă de femei. "Mi-am dat seama de acest lucru la vârsta de 12 ani şi mult timp după aceea, am fost convinsă că Dumnezeu mă pedepseşte."

În urmă cu nouă ani, Kelly a alimentat speculaţiile privind orientarea ei sexuală când a filmat o scenă de sex cu o altă actritţă, în thriller-ul "The Monkey's Mask". Kelly a mărturisit că a ştiut atunci că filmul o să răscolească din nou povestea sexualităţii ei, dar nu a deranjat-o cu nimic acest lucru.

Actriţa Kelly McGillis, care are doi copii de 16 şi respectiv 19 ani, vrea să se reîntoarcă pe marile ecrane.

Mai multe articole despre:
film Tom Cruise Hollywood lesbiană Top Gun