MENIU

Paris Hilton, cireaşa de pe tortul lui Doug Reinhardt

Foto: www.sortmusic.com

Un tort imens, desuuri roz şi foarte sexy şi o mască neagră. Cam de atât a avut nevoie Paris Hilton pentru a-şi impresiona iubitul, chiar de ziua lui.

Se pare că moştenitoarea imperiului Hilton a vrut să-şi surprindă iubitul, organizând în cinstea lui, o petrecere surpriză. Şi a reuşit: a sărit din tort într-o ţinută extrem de provocatoare în faţa lui Doug şi a invitaţilor."Doug habar nu a avut ce i se pregăteşte. Paris a pus la bătaie totul astfel încât cadoul să fie perfect", a povestit o sursă apropiată a cuplului pentru New York Post.

Petrecerea a ţinut până în zori la reşedinţa din Beverly Hills a frumoasei blonde. De la petrecere nu au lipsit nici celebrităţile de la Hollywood, nici cele mai în vogă trupe care au cântat în clubul amenajat chiar în casa lui Paris Hilton. 

În vară, Paris Hilton spunea că vrea să scape cât mai repede de iubitul ei şi se cupla cu fotbalistul Cristiano Ronaldo. Cu toate acestea, Doug a înduplecat-o pe blondă, în timpul unei excursii romantice în Insulele Fiji. 

Mai multe articole despre:
petrecere tort Paris Hilton sexy Doug Reinhardt