MENIU

Panduru îi vrea la Steaua pe Florin Costea, Adrian Cristea şi Costin Lazăr!

Panduru nu se sfieşte să oferteze vedetele rivalelor

Oficialul din Ghencea are o listă de posibile achiziţii pe care se mai regăsesc numele lui Latovlevic, Curelea sau Mihai Roman, Grozav şi Măţel dar îi va cere lui Gigi Becali achiziţionarea a trei dintre aceştia.

Managerul general al Stelei are mult de muncă în această iarnă pentru a întări echipa, în perspectiva tentativei de îndeplinire a obiectivului, câştigarea campionatului. Spre deosebire de alţi omologi de-ai săi, Basarab Panduru şi-a întocmit o listă cu achiziţii de pe piaţa internă, fie ele de origine română sau nu.

\"Cea mai bună soluţie este să aducem jucători din campionatul nostru. Ne trebuie jucători care să se acomodeze ieri, nu mâine. Ar fi bine să aducem jucători români, dar şi străini din Liga I. Important e să aducem jucători buni, care să ne ajute să luăm titlul\", a spus Pandi la GSP TV. Totodată el a făcut publice şi numele câtorva dintre jucătorii pe care va încerca să-i aducă în Ghencea: Costin Lazăr, Adrian Cristea, Florin Costea, Iasmin Latovlevici, Costin Curelea, Mihai Roman, Gheorghe Grozav şi Alexandru Măţel.

\"Pe Florin Costea îl vreau şi acum. Puneţi-l primul pe listă. Şi Roman îmi place, dar îi avem şi pe Bănel şi Szekely, doi dintre favoriţii lui Stoichiţă\", a mai spus Panduru, care din lista de mai sus îi va cere lui Gigi Becali achiziţionarea a trei jucători. El a rezumat astfel capitolul cedări: \"În cazul lui Dayro, ar fi mai bine să plece\".