MENIU

Pacienţii de la Spitalul Judeţean Craiova dorm cu gândacii în pat - VEZI VIDEO

Gândacii au devenit un coşmar pentru pacienţii Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova
Foto: arenait.net

Invazie de gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Pacienţii sunt terorizaţi pentru că noapte de noapte în fiecare salon se adună zeci de insecte.

Oamenii spun că le este frică să închidă ochii. În plus, gângăniile le intră în mâncare. Medicii spun că dacă nu se iau rapid măsuri, spitalul va deveni un focar de infecţie.

Gândacii au devenit un coşmar pentru pacienţi. Şi medicii deplâng soarta celor internaţi.

Medicul neurochirurg, Alexandru Camenita, spune că e mai bine că medicii nu dorm la spital. "Problema e a pacienţilor. În primul rând e o sursă de infecţie. Să-ţi intre în gură, în haine în mâncare. Gândiţi-vă ce se întâmplă noaptea. E o nenorocire", a mai spus Alexandru Camenita.

Actualul manager al spitalului, Florin Petrescu, este în funcţie doar de două zile şi susţine că va încerca să rezolve problema.

"Este evident că e o problemă în spital. Trebuie rezolvată această problemă. O să constitui de astăzi o analiză printr-o comisie specializată a spitalului pentru a vedea cauzele care au dus la situaţia pe care o descrieţi dumneavoastră", a declarat managerul spitalului Florin Petrescu.

Ultima dezinsecţie s-a făcut în urmă cu câteva zile însă nu s-a văzut niciun rezultat. Medicii spun că problemele au apărut de când a fost schimbată firma care face dezinsecţia în spital.

CITEŞTE ŞI Şobolanii şi-au făcut culcuş la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Mureş

CITEŞTE ŞI O pisică se plimbă nestingherită pe holurile Spitalului Bagdasar