MENIU

Oţelul - Petre Grigoraş spune că arbitrii au influenţat scorul final al partidei cu Steaua

Foto: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/3454979/1/grigoras-bust-dd08.jpg

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat, vineri, după eşecul cu Steaua, scor 0-5, că formaţia din Ghencea a meritat victoria, însă deciziile brigăzii de arbitri au influenţat decisiv scorul final, mai ales atunci când Gabriel Giurgiu a fost eliminat la finalul primei reprize.

"A fost un rezultat umilitor. Au fost greşeli mari de arbitraj, la faza penalty-ului, infracţiunea s-a petrecut în afara careului. Steaua a meritat să câştige, dar e clar că greşelile de arbitraj au influenţat scorul final. Ce mai pot să spun după 5-0? Am avut o echipă improvizată, acum i-am pierdut şi pe Jelev şi Giurgiu. Vom avea aceleaşi probleme şi cu Dinamo, dar până marţi e timp suficient să schimbăm lucrurile", a spus Grigoraş.

Internaţionalul Alexandru Bourceanu consideră că el şi coechipierii săi ar trebui bătuţi pentru modul în care au jucat de-a lungul celor 90 de minute: "Noi avem darul de a resuscita mai multe echipe, nu numai pe Steaua. Suntem o echipă inconstantă, alternăm rezultatele bune cu înfrângerile. Domnul Grigoraş nu ne-a certat, probabil vom avea o discuţie, dar trebuia să ne bată pentru ce am făcut azi pe teren. Să ne bată, nu să ne certe".

Steaua a obţinut, vineri, cea mai categorică victoria a sa din acest campionat, după ce s-a impus, scor 5-0, pe teren propriu, în faţa Oţelului, într-un joc în care oaspeţii au evoluat cu un om mai puţin timp de o repriză, iar patronul Gigi Becali a fost aplaudat după multă vreme de fani. Meciul a fost arbitrat de o brigadă care l-a avut pe Alexandru Tudor la centru.