MENIU

Oţelul Galaţi a obţinut un egal la Braşov

Foto: NewsIn

FC Braşov şi Oţelul Galaţi au terminat la egalitate, scor 1-1, în primul meci al etapai a 32-a a Ligii I, partidă pe care braşovenii au dominat-o. Gălăţenii au terminat meciul în zece după ce Bourceanu a fost eliminat pe final după ce a primit două cartonaşe galbene.

Golul gazdelor a venit după o greşeală a lui Gribauskas, în minutul 29, acesta ieşind greşit la o centrare din corner a lui Roman de pe stânga spre Adriano, mingea ajungând la Abrudan care a trimis cu capul în plasa din 7 metri

Oţelul a profitat de pasul înapoi făcut în a doua repriză de elevii lui lucescu şi pe un contraatac cu Ilie pe stânga care a centrat la Pena, a adus egalarea pe tabelă, atacantul gălăţenilor îmăingând mingea în poartă din faţa lui Coman, în minutul 75.

Oţelul Galaţi a reuşit să obţină primul rezultat pozitiv după o serie de 4 înfrângeri consecutive în jocurile cu Steaua (0-5), Dinamo (0-1), FC Timişoara (0-1) şi Unirea Urziceni (0-2).

În urma acestui rezultat, FC Braşov a rămas pe locul 9 în clasament, cu 49 de puncte, în timp ce Oţelul Galaţi şi-a păstrat şi ea poziţia a 12-a, cu 37 de puncte.


Caseta tehnică:

FC BRAŞOV - OŢELUL GALAŢI 1-1 (Abrudan 29 / Pena 74)

FC Braşov: Coman - Duarte, Abrudan, Oroş, Ezequias - Roman, Ilyeş, P. Adriano (Măldărăşanu 80), C. Munteanu (Cristescu 68) - Surdu, Sburlea (Dedu 46). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Oţelul Galaţi: Gribauskas - Sârghi, S. Costin, Jelev, S. Ilie - Giurgiu (Elek 56, Gado 81), Bourceanu - Ibeh, Paraschiv (Neagu 88), Sălăgean - Pena. Antrenor: Petre Grigoraş.

Cartonaşe galbene: Oroş 87, Măldărăşanu 90 / Bourceanu 11, 83, Ibeh 53, Sârghi 87, Jelev 89

Cartonaş roşu: Bourceanu 83

Arbitri: Marius Avram - Dragoş Iliescu, Florin Păunescu

Stadion: Silviu Ploieşteanu (Braşov); Spectatori: 2.000

Vezi cum s-a desfăşurat partida FC Braşov - Oţelul Galaţi, scor 1-1

Mai multe articole despre:
Liga I Oţelul Galaţi FC Braşov ETAPA A 32-A