MENIU

Onţanu şi Pandele se bat în vizite la Pasajul Pipera-Tunari

Foto: Realitatea TV

Primarul din Voluntari şi cel al sectorului doi din Capitală au ales momente diferite să viziteze şantierul comun de la Pasajul Pipera-Tunari. Florentin Pandele, edilul de Voluntari, s-a gândit să îi ia faţa primarului Onţanu şi a convocat presa la eveniment la ora 12. Aflase deja că Neculai Onţanu are de gând să mai bifeze o realizare alături de jurnalişti, dar la ora 14. Ei bine, socoteala de acasă, nu s-a potrivit nici de această dată cu cea din târg.

Ora 12. Primarul Florentin Pandele îşi freacă mâinile de bucurie că presa a răspuns prezent la invitaţia sa. Nu recunoaşte însă că a venit special cu două ore mai devreme decât Onţanu ca să marcheze primul evenimentul. Evident, nu spune o vorbă despre faptul că lucrările sunt finanţate de ambele primării.

Şi ca să dea şi mai multă savoare evenimentului, Pandele a venit la braţ cu Gigi Becali. Ca şi ziariştii, Becali a fost chemat să vadă că, în sfârşit, lucrările la pasajul care leagă Capitala de Pipera lui au fost reluate.

Primarul Pandele a sperat că până la ora 14, presa va vedea cum se montează grinzile de traversare a căii ferate de sub pasaj după reţeta Voluntari. Doar că pregătirile au durat mult mai mult decât s-a aşteptat.

Florentin Pandele a ratat acţiunea macaralelor, dar a avut grijă să părăsească locaţia înainte de ora 14, când era anunţată vizita rivalului de la sectorul 2. Nici acesta din urmă nu a fost mai norocos. Grinzile, programate să fie montate în prezenţa oficialilor, au fost de neclintit alte câteva ore bune.

Mai multe articole despre:
pasaj primar Onţanu Pipera voluntari Tunari Pandele