MENIU

Olguţa Vasilescu: Este foarte posibilă o ruptură în coaliţie

Foto: NewsIn
Reprezentanţii PSD susţin că un divorţ în coaliţia de guvernare este ''foarte posibil''

Războiul din coaliţia de la guvernare se adânceşte cu fiecare declaraţie şi comunicat de presă. Senatorul PSD, Olguţa Vasilescu a declarat la Realitatea zilei că există şanse ca parteneriatul PD-L- PSD să se rupă. Vinovaţi pentru divorţ sunt democrat-liberalii care nu respectă deciziile luate în cadrul şedinţelor de coaliţie.

''Dacă partenerii noştri vor continua să se comporte aşa, una stabilim luni la şedinţa de coaliţie şi alta ne trezim că ne trântesc miercuri pe masa Guvernului este foarte posibil ca această coaliţie să se rupă'', a declarat senatorul PSD.

În ultimele zile, diferenţele de opinie dintre PSD şi PD-L, deja existente, s-au transformat într-un adevărat război purtat în presă prin declaraţii şi comunicate. După interviul acordat de şeful statului postului Radio România Actualităţi, PSD a remis un comunicat de presă în care se preciza că ''Băsescu încearcă să deturneze atenţia de la afacerile suspecte ale lui Ridzi şi Udrea''. Răspunsul preşedintelui a venit câteva ore mai târziu, tot printr-un comunicat de presă. ''Conducerea PSD să se concentreze asupra guvernării'', le recomanda Traian Băsescu social-democraţilor.