MENIU

Ogăraru şi Cernea ratează meciul cu Pandurii

Foto: NewsIn

Fundaşul George Ogăraru şi portarul Cornel Cernea nu vor putea fi folosiţi de antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, în meciul de marţi cu Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 23-a a Ligii I, după ce s-au accidentat destul de grav în partida de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa.

Cernea, titular pentru a doua oară în poarta Stelei în acest sezon, a suferit o leziune la maxilar, după ce a recepţionat un şut în plină figură de la Velcovici, şi va lipsi o perioadă mai lungă. Lăcătuş a motivat titularizarea lui Cernea în jocul de sâmbătă prin faptul că Zapata a gafat la meciul cu FC Argeş.

George Ogăraru s-a accidentat încă din prima repriză a întâlnirii cu Gloria, la un duel aerian cu un adversar. Tehnicianul Stelei va avea probleme pentru postul de fundaş dreapta, după ce şi înlocuitorul lui Ogăraru, polonezul Pawel Golanski, a primit un cartonaş galben şi va fi suspendat o etapă, pentru cumul de avertismente.

De o pauză ar putea beneficia şi mijlocaşul Bănel Nicoliţă, a cărui evoluţie din meciul cu Gloria l-a nemulţumit pe Lăcătuş, care a subliniat că jucătorul său "nu traversează o perioadă fastă".