MENIU

O sală de spectacole din Râşnov are aparatură de ultimă oră, dar nu are scaune

Foto: Realitatea TV

Degeaba cauţi scaune, dacă n-ai scaun la cap. La Râşnov, o sală de spectacole dotată cu aparatură de ultimă oră stă de şase luni nefolosită, pentru că n-are scaune. Aţi auzit bine. Ca la noi la noi nimeni.

Renovarea sălii de spectacole din Râşnov a costat peste 1,2 milioane de lei. Acum are de toate, de la cortină electrică, la sistem de sonorizare, sistem de climatizare şi chiar şi videoproiector. Îi lipseşte însă esenţialul, scaunele.

Firma care a pierdut licitaţia a făcut contestaţie peste contestaţie. Asta chiar dacă oferea un preţ cu o sută de lei mai mare pe scaun decât firma rivală. Sătul de sala goală, primarul a ajuns până la Bucureşti, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. 

La sfârşitul săptămânii la Râşnov va începe Festivalul Istoric, iar dacă va ploua, autorităţile vor fi nevoite să pună bănci de lemn în loc de scaune. Edilii aşteaptă acum un răspuns concret de la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţilor, care a cerut până acum de fiecare dată reanalizarea ofertelor. 

Mai multe articole despre:
oferte Râşnov sală contestatie scaune spectacole