MENIU

O nouă câştigatoare la Testul de Afacereză

Antoaneta Geala stie afacereza

Antoaneta Geală este învingătoarea ediţiei de marţi, 24 noiembrie, a Testului de Afacereză. Economista în vârstă de 36 de ani a câştigat premiul de 1000 de lei învingându-i pe Gabriel Pivaru (29 ani, inginer economist) şi pe Sebastian Zurini (20 ani, economist).

Antoaneta se va lupta joi, 26 noiembrie, pentru un smart phone, premiul Ediţiei Săptămânii, şi pentru calificarea în semifinalele din decembrie.

Concursul pe teme economice Testul de Afacereză se va încheia în decembrie cu două finale. Finala Mare va avea loc pe 17 decembrie, iar semifinalele în perioada 14-16 decembrie. În semifinale participă cei nouă ocupanţi ai locului întâi la Ediţia Săptămânii. Câştigătorul Finalei Mari va pleca acasă cu un Opel Vectra OPC în valoare de 24 de mii de euro oferit de Di-Bas şi un Executive MBA în valoare de 21. 000 oferit de CEU Business School. Premiul pus în joc în Finala Mică, ce va avea loc pe 10 decembrie, este un tablou în valoare de 3000 de euro oferit de Casa de Licitaţii Artmark. Semifinale pentru Finala Mica vor avea loc în săptămâna 7-9 decembrie, când se vor întâlni cei nouă câştigători, ocupanţi ai locului doi la ediţiile săptămânale ale Testului de Afacereză.

Emisiunea-concurs Testul de Afacereză este prezentată de Daniela Cebotari şi Florin Cepraga şi se difuzează de luni până joi, de la 22 la 22:30, la The Money Channel.

Pentru regulamentul concursului şi detalii înscriere accesează www.afacereza.ro.