MENIU

O jumătate de milion de oameni au văzut un OZN la Rio de Janeiro

Foto: Realitatea TV

Un OZN a fost văzut sâmbătă seară survolând plaja Copacabana din apropierea oraşului Rio de Janeiro. Aproape o jumătate de milion de oameni au urmărit cu sufletul la gură obiectul care, în realitate, este creaţia artistului american Peter Coffin.

Cu un diametru de şapte metri şi cu suprafaţa acoperită de mii de beculeţe colorate, aşa-zisul OZN s-a deplasat pe cer fiind remorcat de un elicopter.

"Sunt interesat de modul în care mintea omenească îşi doreşte să creadă în lucruri precum OZN-urile sau în orice alte lucruri misterioase sau necunoscute. Ţine de misiunea artistului de a face vizibile lucrurile invizibile.", a precizat Peter Coffin, artist american.

Deşi anunţat în mass-media metropolei braziliane cu câteva zile în urmă, evenimentul i-a luat pe mulţi prin surprindere.

"Nu am primit multe informaţii în legătură cu intenţiile artistului, dar efectul asupra oamenilor a fost vizibil, toţi au fost entuziasmaţi. Cine ştie, poate că este o repetiţie pentru o viitoare întâlnire de gradul trei.", a afirmat Silvio Morales, locuitor Rio de Janeiro.

Peter Coffin se aşteaptă ca iniţiativa sa să reaprindă interesul publicului pentru dezbaterile pe tema existenţei OZN-urilor şi să îi încurajeze pe cei care au filmat sau fortografiat vehicule spaţiale să le posteze pe Internet.

Mai multe articole despre:
Brazilia OZN Rio de Janeiro Copacabana